Cum organizezi haosul?

Standard

Păi nu-l organizezi.

Te duci cu el la Casa Potpourri, unde se fac de toate: ateliere de dans, muzică, fotografie, film, meditație, scris, și ce cu gândul n-ai gândit. Iar dacă ai gândit, s-ar putea să fi găsit și locul.

Așadar, prietenii noștri cei noi s-au gândit să organizeze (și sperăm să mai organizeze) o… chestie. Să-i zicem întâlnire. Nu poate fi definită în cuvinte obișnuite, pentru că a avut de toate: DJ cu viniluri (Levy), bucătari cu grătar dintr-un butoi și un grilaj (pardon, nu țin minte nume, dar dacă vă prezentați, scriem), cocteilizatori (Cristina și Sașa și Harry) care nu se zgârcesc nici la arome, dar nici la alcool, câlionțatoare (cealaltă Cristina), târgușor de vândut și schimbat aproape orice, șah, table, copii și animale.

Haos, dar frumos. Și util și creativ, după cum se vede în pozele Bobinei.

Să v-o spun pe aia dreaptă, eu sunt o ființă introvertită. Foarte. Tolerez greu mai mult de zece persoane într-un spațiu restrâns. Dar taman pe când începeam s-o iau (din nou) pe arătura proprie și se apuca să-mi spună creierașul că e prea multă lume pentru câtă suportă el, mă trezeam, din nou, pentru a vreo zecea oară, într-o a nu știu câta discuție despre sensul vieții, cârlionți, măritișuri, mâncare vegetariană, cireșe, oje netestate pe animale, muzică, artă plastică, desene pe asfalt, șotron… Și iar s-a dus pe sfârlă introvertirea.
Treabă-i asta, dragilor? Schimbați direcția omului, zău. Acuma încotro o mai apuc, ai?

No, servus și v-am țucat, haotic și dezorientat!
Bucătarul Leneș

Un gând despre &8222;Cum organizezi haosul?&8221;

Lasă un comentariu